Back To School Folder !! !!!

 

 

Herinnering jaarlijks onderhoud PC

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in.
Format: 21/10/2017
Geef de datum voor de herinnering op.

RM Computers - Winfakt facturatie

Winfakt bied 3 verschillende pakketten aan

 

De starters versie 199 euro excl. Btw :

Met het WinFakt! Starterspakket kiest u voor makkelijk en stabiel factureren.

U beheert uw klanten en u maakt duidelijke facturen met uw eigen logo.

U kan artikels aanmaken van uw assortiment of diensten zodat uw factuur in enkele muisklikken klaar is.

Verder duidt u aan als uw klant zijn factuur betaalt. Als de vervaldatum van de factuur verstreken is, krijgt u een visuele melding en kan u een herinneringsbrief printen.

De prijs van het WinFakt! Starterspakket is bewust uiterst laag gehouden. Zodoende kan iedereen genieten van de mogelijkheden van WinFakt! U bent net opgestart in bijberoep of u hebt weinig specifieke noden op het vlak van facturatie? Dan is dit pakket uiterst geschikt voor u. Wij zijn zeker dat dit makkelijk pakket u zal bevallen.

Een jonge, gemotiveerde zelfstandige moet dankzij WinFakt! niet meer beginnen in Excel of Word. Begin vanaf dag 1 met een pakket dat uw administratie vereenvoudigt zoals het moet. Veel succes met uw zaak!

 

Professional 399 euro excl. Btw :

Met de WinFakt! Professional versie kiest u voor doorgroeimogelijkheden.

Bij deze versie mag u onze slogan ‘WinFakt! groeit met u mee’ dan ook letterlijk nemen.

Indien u meer wenst van een degelijke administratie dan het Starterspakket en/of u hebt groeiambities met uw bedrijf, dan moet u zeker onze Professional versie bekijken.

U beschikt uiteraard standaard over de mogelijkheden van het WinFakt! Starterspakket (facturatie, artikelenbeheer, herinneringsbrieven) met bovendien voorraadbeheer zodat uw inventaris opmaken kinderspel wordt.

WinFakt! Professional installeren is uiterst makkelijk. Bovendien kan u gedurende 1 maand na installatie gratis gebruik maken van ons Update en Service Abonnement. Onze medewerkers kunnen ook inloggen op uw PC om u verder te begeleiden. Uiteraard kan u alles ook nalezen in onze uitgebreide handleiding. De belangrijkste elementen uit onze handleiding hebben wij zelfs voor u samengevat in uw gratis gedrukte handleiding.

Als u steeds onbekommerd wilt genieten van onze service en onze upgrades kan u bovendien opteren voor ons servicepakket van 19.95 EUR/maand.

Een echte professional wil immers niets aan het toeval overlaten en wil zich laten omringen met professionele zorgen zonder plotse verrassingen. 

Enterprise vanaf 995 euro excl. Btw :

Met de WinFakt! Enterprise versie kiest u voor zekerheid.

De zekerheid dat u waar krijgt voor uw geld en dat hetgeen u wilt realiseren ook daadwerkelijk gebeurt.

U wordt vanaf het eerste contact tot en met de implementatie van het pakket bij u persoonlijk begeleid door onze deskundige medewerkers.

Vanaf de analyse bij u wordt u steeds opgevolgd door dezelfde contactpersoon. Wij houden immers niet van beloften, maar maken ook waar hetgeen we zeggen.

Het belangrijkste is dat u waar krijgt voor uw geld en u kan steeds op ons rekenen. U hoeft enkel uw zaak te runnen, wij behartigen WinFakt! Voor u.

Wij analyseren – wij bieden oplossingen – u werkt zonder zorgen.

Door onze jarenlange ervaring door ongeveer 4000 integraties van WinFakt! Enterprises in KMO’s, hebben we een stevig pakket opgebouwd waarmee we garanderen dat we ook voor u de gepaste oplossing hebben.

Uiteraard biedt de Enterprise hetzelfde als de Professional versie, maar daarnaast zijn er nog veel meer extra mogelijkheden:

Prijzen zijn excl Btw

 

Klik hier om de 3 producten te vergelijken