Laptop/pc repair

Laptop/pc repair

Helaas blijft een computer niet altijd werken zoals hij moet. De software krijgt 'kuren' of de harde schijf geeft foutmeldingen... Na verloop van tijd gaat hij trager reageren of krijgt u vervelende vensters die zomaar openspringen (Pop-ups) en vroeg of laat wordt iedere pc wel eens besmet door een virus. Ook kunnen via sommige websites programma's op de computer geïnstalleerd worden waardoor anderen toegang kunnen krijgen tot uw gegevens of zelfs uw pc kunnen overnemen... Dit soort programma's wordt spyware genoemd. Door de juiste software wordt de kans op besmetting door een virus of de installatie van spyware verhinderd en in geval van besmetting kunnen de boosdoeners verwijderd worden.

Door mijn jarenlange ervaring met het oplossen van dergelijke problemen kunnen de meeste snel opgelost worden. Het is belangrijk snel te reageren om de schade niet groter te laten worden. Zeker bij hardware-fouten kunnen op korte tijd veel bestanden (onherstelbaar) beschadigd worden. Wij herstellen zowel tablets,desktops als laptops.


service

Snelle Service

Wanneer wij het probleem gevonden hebben en een goedkeuring hebben van de klant lossen wij het probleem snel en correct op.
geld

No cure no pay

Wij kunnen u probleem niet oplossen? U wilt eerst overleggen met ons voordat wij de herstelling uitvoeren? Geen probleem
expertise

Expertise

Met 20 jaar ervaring in IT hebben wij een grote expertise opgebouwd in het herstellen van computers en randapparatuur.